Diskusní téma: RECENZE

Re: Maxík

Datum: 07.06.2018 | Vložil: Psí hotel Tlapka

Dobrý den, moc děkujeme za hodnocení a těšíme se na další návštěvu Maxíka :-)

Andelka a Bibi

Datum: 02.05.2017 | Vložil: Monika

Chtela bych podekovat za hludani Andeljy Bibinkt. Holky byly moc spokojene a panickove take. Zase se rady k vam vrati. Monika a Martin

Re: Andelka a Bibi

Datum: 21.05.2017 | Vložil: TLAPKA

Děkujeme za hodnocení a na holky se zase těšíme, jsou to skvělé parťačky :-)
Psí hotel Tlapka a celá smečka

Crack opět ve školce

Datum: 14.04.2017 | Vložil: Zuzana

Tak opět je spokojený Crack ve školce. Je spokojený stačí říct jedem do školky a nastane nadšení a žádné loučen - í kamarádi a teta jsou lepší než panička. Díky za vaše nadšení a pomoc. Zuzana

Datum: 12.03.2017 | Vložil: Leona Nováková

Chtěla bych touto cestou poděkovat za opakované hlídání Julinky. Jste naprosto perfektní,milé jednání a hlavně úžasný přístup k pejskum. Mate Skvělé zázemí pro naše mazlíčky.vždy vim,ze Julinka se u vas bude mít suprove.tesime se na další navstevu

Rupert

Datum: 30.10.2016 | Vložil: Dudová

Moc děkujeme za profesionální služby. Náš basset se měl jako v ráji a moc rád se zase někdy přijede podívat :)
Majitelům děkujeme za každodenní informování včetně fotek našeho Ruprta. Za nás 10 z 10 :)

Re: Rupert

Datum: 29.11.2016 | Vložil: Psí hotel Tlapka

Moc děkujeme za Vašeho hodnocení, kterého si vážíme a na Ruprta se příště moc těšíme :-)

Psí hotel Tlapka
Jílovice 157
Tel.: 774 817 838

poděkování za nás i Fesch

Datum: 14.08.2016 | Vložil: Melkova Radka

Mnohokrát děkujeme za týdenní dovolenou našeho mazlíčka. Za vzornou péči. Určitě se na vás v budoucnosti s důvěrou opět obrátíme

Re: poděkování za nás i Fesch

Datum: 21.08.2016 | Vložil: Psí hotel Tlapka

Dobry den pani Melkova :)
Moc dekujeme za skvele hodnoceni,ktereho si moc vazime.
Fesch byl zlaticko a moc radi ho znovu pohlidame, podrbejte ho za nas za ouskem :)
Cela Tlapka vas pozdravuje a tesime se na dalsi setkani!

Crack v hotelu

Datum: 17.07.2016 | Vložil: Zuzana

Moc Vám všem do hotelu děkuji, stále zlepšujete prostředi, bazének, chatička pro naše miláčky. Jsou u vás spokojeni a někdy nechtějí ani domů.
Jste úžasní, kdykoliv vím co dělá a vím, že je v nejlepšich rukou. Zuzana a Crack

<< 10 | 11 | 12 | 13 | 14 >>

Přidat nový příspěvek