Diskusní téma: RECENZE

Jack už se těší

Datum: 12.04.2019 | Vložil: Hanka a Zdenda

Ahojky Lucko. Už jsem byl u tebe několikrát a znovu se na tebe těším 22.4-23.4.2019. Je to u tebe moc fajn. Jack.
Lucko, jste skvělá. Jack i páníčci hodnotí 1*. O mazlíčka je skvěle postaráno. Hanka a Zdenda Velešín.

Díky za to, že jste!!!

Datum: 22.10.2018 | Vložil: Tomáškovi

Ještě jednou Vám děkujeme za péči a hlídání naší Barušky.
Letos u Vás byla již po třetí a když jsem včera viděla, že se Barča po přivítání s námi otočila a odešla zpět k Vám do baráku, bylo mi jasné, že má u Vás druhý domov.
Díky,díky a díky a přeji Vám, ať se daří!!!!!

Re: Díky za to, že jste!!!

Datum: 07.02.2019 | Vložil: Tlapka

Moc děkujeme za Vaše hodnocení, moc si toho vážíme :) Tlapka

Hlídání

Datum: 21.08.2018 | Vložil: Kamila Litvanová

Dobrý den, na tento víkend nám vybouchlo hlídání pro našeho pejska jezevčíka Tedíka.Chtěla bych se zeptat jestli by nebylo možné, kdybyste nám ho pohlídali?Je rozmazlený, ale hodný a mazlivý.Litvanová

Maxík

Datum: 01.05.2018 | Vložil: Eva Neubauerová

Dobrý den.Chtěla bych vám ještě jednou podekovat za pohlidani Maxíka.Bylo to super.Krásné jednání a mooc prijemny přístup.Budu-li muset,stopro využiji vašich služeb. Ještě jednou moc děkuju.

Re: Maxík

Datum: 07.06.2018 | Vložil: Psí hotel Tlapka

Dobrý den, moc děkujeme za hodnocení a těšíme se na další návštěvu Maxíka :-)

Andelka a Bibi

Datum: 02.05.2017 | Vložil: Monika

Chtela bych podekovat za hludani Andeljy Bibinkt. Holky byly moc spokojene a panickove take. Zase se rady k vam vrati. Monika a Martin

Re: Andelka a Bibi

Datum: 21.05.2017 | Vložil: TLAPKA

Děkujeme za hodnocení a na holky se zase těšíme, jsou to skvělé parťačky :-)
Psí hotel Tlapka a celá smečka

Crack opět ve školce

Datum: 14.04.2017 | Vložil: Zuzana

Tak opět je spokojený Crack ve školce. Je spokojený stačí říct jedem do školky a nastane nadšení a žádné loučen - í kamarádi a teta jsou lepší než panička. Díky za vaše nadšení a pomoc. Zuzana

Datum: 12.03.2017 | Vložil: Leona Nováková

Chtěla bych touto cestou poděkovat za opakované hlídání Julinky. Jste naprosto perfektní,milé jednání a hlavně úžasný přístup k pejskum. Mate Skvělé zázemí pro naše mazlíčky.vždy vim,ze Julinka se u vas bude mít suprove.tesime se na další navstevu

1 | 2 | 3 >>

Přidat nový příspěvek