Diskusní téma: RECENZE

Rupert

Datum: 30.10.2016 | Vložil: Dudová

Moc děkujeme za profesionální služby. Náš basset se měl jako v ráji a moc rád se zase někdy přijede podívat :)
Majitelům děkujeme za každodenní informování včetně fotek našeho Ruprta. Za nás 10 z 10 :)

Re: Rupert

Datum: 29.11.2016 | Vložil: Psí hotel Tlapka

Moc děkujeme za Vašeho hodnocení, kterého si vážíme a na Ruprta se příště moc těšíme :-)

Psí hotel Tlapka
Jílovice 157
Tel.: 774 817 838

poděkování za nás i Fesch

Datum: 14.08.2016 | Vložil: Melkova Radka

Mnohokrát děkujeme za týdenní dovolenou našeho mazlíčka. Za vzornou péči. Určitě se na vás v budoucnosti s důvěrou opět obrátíme

Re: poděkování za nás i Fesch

Datum: 21.08.2016 | Vložil: Psí hotel Tlapka

Dobry den pani Melkova :)
Moc dekujeme za skvele hodnoceni,ktereho si moc vazime.
Fesch byl zlaticko a moc radi ho znovu pohlidame, podrbejte ho za nas za ouskem :)
Cela Tlapka vas pozdravuje a tesime se na dalsi setkani!

Crack v hotelu

Datum: 17.07.2016 | Vložil: Zuzana

Moc Vám všem do hotelu děkuji, stále zlepšujete prostředi, bazének, chatička pro naše miláčky. Jsou u vás spokojeni a někdy nechtějí ani domů.
Jste úžasní, kdykoliv vím co dělá a vím, že je v nejlepšich rukou. Zuzana a Crack

Arčík na dovolené

Datum: 13.07.2016 | Vložil: Jitka Gažáková

Dobrý den. Velice ráda bych chtěla moc poděkovat za sebe i našeho pejska Arčíka , který u vás již potřetí strávil svou dovolenou. S vaším hotelem jsme moc spokojeni a všem, kteří se rozhodnou využít vaše služby vřele doporučujeme. Vytvořili jste u vás pro mazlíčky opravdu domácí prostředí a myslím, že jak oni , tak i jejich páníčci musí být moooc spokojeni. Zdravíme vás i všechny pejsky a těšíme se na další dovolenou . Díky moc JG a Arčík

Nejúžasnější hotel pro mazlíčky

Datum: 17.12.2015 | Vložil: Crack

Vážená hlídací tetičko a strýčku nevím jak vám poděkovat za vaší péči, pohodu a ochotu kterou mi věnujete. Jsem šťastný a všichni kteří se u vás potkáváme máme takovou péči a servis která možná není ani doma u svých páníčků. Je mi u vám suprově, děkuji moc a vřele doporučuji všem!!!!
Díky vám mám psí kamarády malé, velké.
Crack - německý boxer 10 měsíců.
Samozřejmě díky tomu panička nemá stres, že nemá čas se mi věnovat.
Děkuji moc Zuzana

Mikýsek

Datum: 31.10.2015 | Vložil: M.Koškova a P.Nidl

Touto cestou bychom chteli moc podekovat za starostlivost a peči našeho Mikýska.Moc si vážíme co vše jste pro něj udělali a jak skvěle jste o něj pečovali mohu vas jen všem doporučit.Radi vas zas uvidime.

Koudy

Datum: 12.10.2015 | Vložil: Frantálová

Děkuji Dog's Service za hlídání mého biglika Koudaka.....takový servis co ma u vás, nemá ani doma. Včera jsem psí hotel neohlášeně navštívila a už chápu proč se Koudak každý Pátek k vám tolik těší. jste nejlepší!!!! Díky moc. Hezký den Frantálová

:-)

Datum: 19.08.2015 | Vložil: M. Zifčáková

Dobrý den, touto cestou bych Vám chtěla poděkovat za super hlídání naší Melin. Mohu Vás jen a jen vřele doporučit a pokud bude třeba, znovu se na Vás obrátíme. Mějte se krásně a ještě jednou moc děkujeme.

<< 1 | 2 | 3 >>

Přidat nový příspěvek